X
X

Beyaz Show'da İntikam rüzgarları

16.04.2013 Salı 13:14 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show, bu hafta yine çok eğlenceliydi.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları sesi kadar oyunculuğuyla da kendinden söz ettiren Kutsi, “İntikam” dizisinin Şahika’sı Arzu Gamze Kılınç ve dizideki kızı rolündeki Cemre karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu, “Gülhan’ın Galaksi Rehberi” programıyla dünyayı karış karış gezen Gülhan Şen ve muhteşem performanslarıyla Jilet grubu oldu.
 
Programın açılış kısmında geçtiğimiz günlerde Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda ezici bir skorla Sırbistan’ı yenerek dünya şampiyonu olan Doğa Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı oyuncuları yer aldı.
 
Gecenin sürprizi Jilet’in “Çileli Masal” isimli şarkılarına, Beyaz Show’da canlı canlı yapılan klip çekimiydi.
Yeni albümünden söylediği şarkılarıyla sohbet aralarına renk katan Kutsi ile Beyaz’ın birbirinden esprili diyalogları izleyicileri kahkahaya boğdu.
 
Her programda mutlaka “Gemilerde Talim Var” şarkısıyla Beyaz’a takılmayı ihmal etmeyen orkestra bu kez gafil avlandı! Beyaz, orkestraya yaptığı sürprizle hem konukları, hem de izleyicileri kahkaha krizine soktu
 
Bulgaristan göçmeni olduğunu ve ailesiyle birlikte soyadını Kızılay Çadırında aldığını anlatan Gülhan Şen, gezi programıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
 
Sürprizlerle dolu gecenin en ilginç konuğu, dünya basınında da “Adanalı Ronaldo” olarak tanınan Gökmen Akdoğan oldu. Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilginç tanışma hikayesini ve Ronaldo’nun formasını almayı nasıl başardığını anlatan Gökmen, sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olmayı başardı.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI