X
X

Beyaz Show'da kahkaha tufanı

30.11.2013 Cumartesi 12:04 (Güncellendi: 16.08.2023 - 12:49)

Beyaz Show, Murat Dalkılıç'ın şarkısını öyle bir uyarladı ki...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları yakışıklı popçu  Murat Dalkılıç, A.Ş.K. Dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya, Aslı Tandoğan ve Hakan Kurtaş ile klasik müziğe neşe ve kahkaha kondurmayı başaran Polonya asıllı müzik kabare grubu MozART  oldu.

Geçtiğimiz hafta  Halil Sezai’nin  stüdyodan yaptığı romantik evlenme teklifine gönderme yapan Beyaz’ın, bu kez hem stüdyodakilere hem de ekran başındaki seyirciye büyük bir sürprizi vardı! Beyaz, bu beklenmedik sürpriziyle seyircileri şaşırtmayı başardı!
Sertab Erener’in klibinden sonra şimdi de  Murat Dalkılıç’ın “Bi Hayli” şarkısının klibine giren Beyaz, klipteki kaslarıyla  geceye damgasını vurdu! Sosyal medyada da geniş yer bulan bu klip yine çok konuşulacağa benziyor!

Hemen her programda yeni bir şey bulan Beyaz bu kez de  Hazal Kaya’nın evine girip güzel oyuncunun takoz koleksiyonunu bularak, seyirciyi gülmekten kırdı geçirdi.

Polonya’dan çıkıp dünyayı kasıp kavuran ve 4 sempatik müzisyenden oluşan ünlü müzik kabare grubu MozART, sergiledikleri olağanüstü performans ile geceye damgasını vurmayı başardı. Klasik müziğe mizah katarak yaptıkları show ile MozART, Türkiye’deki hayran kitlesini genişleteceğe benziyor.

Beyaz Show birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

İşte programdan en komik kareler,Beyaz'dan 'Bi Hayli' şarkının yeni versiyonu için TIKLAYIN!

Beyaz, Hazal Kaya'nın evinde skeci için TIKLAYIN!

Şarkılarla yaşayan adam skeci için TIKLAYIN!

Vine at skeci için TIKLAYIN!

 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI