X
X

Beyaz Show'da neler yaşandı?

12.11.2011 Cumartesi 12:43 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show'un bu haftaki bölümünden eğlenceli dakikalar...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Hazal Kaya ve Fatih Artman, Soner Sarıkabadayı ve son dönemin popüler gruplarından Model oldu.
 
Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç’nin seyirci tarafından tuhaf bir şekilde sevildiğinden bahsederek,  filmle ilgili merak edilenleri cevapladı. Beşikçioğlu, "Beyaz istedi diye geldim ama buradan söylemiş olayım Behzat Ç’nin gizeminin korumak ve daha sıkı çalışabilmek adına, en azından 1 sezon bir daha başka bir programa katılmayı düşünmüyorum" dedi. Beyaz, konukların program için seçtikleri kıyafetlerine takılırken, Fatih Artman’ın 25 kilo vererek, fit görüntüsüyle dikkat çektiği programda, Ankaralı ekip için Ankara havası oynamayı da ihmal etmedi.
 
Programa Atatürk baskılı bir kravatla katılan Soner Sarıkabadayı, başta Beyaz olmak üzere izleyen herkesten tam not aldı. Sarıkabadayı’nın ilginç dans stiline de takılmadan edemeyen Beyaz, Soner Sarıkabadayı ile ilgili çekilen "Soner Sarıkabadayı dans okulu" vtrsini yayınlayınca stüdyoda kahkaha tufanı yaşandı. Hazal Kaya’nın daha önce katıldığı programdaki gerginliğini tiye alan vtr ise izleyenleri güldürdü.
 
Model’in solisti Fatma Turgut’un da konuk olarak sohbet ettiği programda Turgut, grubun isminin neden Model olduğunu anlattı. Beyaz’ın ilginç şarkı sözlerinin ilham kaynağını sorması üzerine, grupça ünlü yönetmen Tim Burton hayranı olduklarını, bu nedenle aşkın karanlık yüzünü de göstermek amacıyla bu tarz şarkı sözleri yazdıklarını açıkladı.  
 
"Hayatımın kırılma noktası İtalyan Lisesi" diyen Hazal Kaya, geçen sefer katıldığı programın aksine rahat ve sempatik tavırlarıyla beğeni topladı. "Nihal’i harcayıp adını Feriha koydular" vtrsinde Aşk-ı Memnu dizisindeki Beşir rolüyle dikkat çeken Baran Akbulut da sürpriz oyuncu olarak yer aldı.
 
Beyaz Show,  tüm hızıyla yeni sezona devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI