X
X

Beyaz Show'da Romantik Komedi rüzgarı

16.02.2013 Cumartesi 10:21 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Serinin yeni filmi "Romantik Komedi 2" ekibi, Beyaz Show'a renk kattı.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Romantik Komedi 2” filminin oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Öykü Çelik ve Burcu Kara, en güzel şarkılarıyla Ferhat Göçer ve yaşayan Barbie olarak internette ünlenerek dünya çapında pek çok hayrana sahip olan Ukraynalı Valeriya Lukyanova oldu.
 
Programın açılış bölümünde film ekibiyle birlikte sahneye fırlayan eleman, önce şaşırttı ardından olayın gerçek yüzünü anlatarak herkesi kahkahaya boğdu.
 
Donuk duruşu, iri mavi gözleri ve uzun sarı saçları ile konuk ve seyircileri hayrete düşüren Valeriya Lukyanova küçüklüğünden beri oyuncak bebekleri sevdiğini, bu sebeple Barbie’ye benzemek istediğini söyledi. Oyuncak bebek duruşunu bozmamak için soğuk tavırlar sergilese de Beyaz sorduğu ilginç sorularla Valeria’yı güldürmeyi başardı.

 
Birbirinden ünlü sanatçıların, Engin Altan Düzyatan ismini şarkı sözü olarak kullanarak şarkı söyledikleri skeç ise izleyenleri kahkahaya boğdu!
 
"Engin Altan Düzyatan şarkıları" skecini izlemek için TIKLAYIN!
 
 
"Beyaz evlenirse neler olur?" skecini izlemek için TIKLAYIN!
  
Ferhat Göçer en güzel şarkılarıyla izleyicilere enfes bir müzik ziyafeti çekti.
 
İzleyicilere dağıtılan bu haftanın “Sizi neden alsınlar?” ve “Aşkınız için en fazla ne yaparsınız?” sorularına üniversiteliler, verdikleri birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplarla yine güldürdü.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI