X
X

Beyaz Show'da seksenler gecesi

28.04.2012 Cumartesi 09:49 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Rasim Öztekin, Ayşe Tolga, Şoray Uzun,Serhat Kılıç ile Fatih Erkoç'un katıldığı Beyaz Show'da seksenler gecesi yapıldı.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları "Seksenler" dizisi oyuncuları Rasim Öztekin, Ayşe Tolga, Şoray Uzun ve Serhat Kılıç ile en sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini bir araya topladığı “Babamdan Miras” adlı yeni albümüyle Fatih Erkoç oldu.
 
Herkesin kendi seksenli yıllarını anlattığı gecede adeta nostalji rüzgarları esti. Nostalji dolu gecede Fatih Erkoç’un 1985 yılında Kuşadası’nda düzenlenen Altın Güvercin Müzik yarışmasında birincilik kazandırarak kendisine o dönem şöhret kapısını  aralayan “Yol Verin A Dostlar” şarkısının arşiv görüntüsüne de yer verildi.
 
Bursa’da yeni nesil caz müzisyenlerinin yetiştirileceği bir müzik okulu açmayı planladığını söyleyen ünlü müzisyen, film ekibiyle birlikte sürpriz caz performanslarına da imza attı! Fatih Erkoç’un, filmin oyuncularıyla birlikte seslendirdiği “What a Wonderful World” ve “Hit the Road Jack” gibi caz klasiklerine, usta oyuncu Rasim Öztekin’in de bateri çalarak eşlik etmesi stüdyodan yoğun alkış aldı!
 
Beyaz, seksenli yılların popüler şarkılarından bahsederken, konuklarına, seksenli yılların en çok satılan kasetlerinden hediye etmeyi de ihmal etmedi. Halkın nabzının tutulduğu sokak röportajlarının yer aldığı programda Mithat Körler de yeni albümünden bir şarkı seslendirerek programa renk kattı.
 
Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI