X
X

Beyaz Show'da ZeyKer Rüzgarı

31.03.2014 Pazartesi 10:12 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir, Beyaz Show'a damga vurdu

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Güneşi Beklerken” dizisinin oyuncuları Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin, “Kocan Kadar Konuş” adlı yeni kitabıyla Şebnem Burcuoğlu  ve en sevilen şarkılarıyla Ümit Besen oldu.

Kerem ve Hande fanlarının hafta boyunca kendisine sosyal medya üzerinden yolladıkları mesajları seyirciyle paylaşan Beyaz, konuklarını nasıl oturtması gerektiğine dair hayranların çizip kendisine gönderdiği oturma şemasını da paylaşması üzerine stüdyoda kahkaha tufanı yaşandı.

Kerem Bürsin’in program boyunca sergilediği mütevazi ve çekingen tavırları üzerine Beyaz’ın Kerem’i sıkıştırma çabası, birbirinden renkli anlara sahne oldu. Beyaz, stüdyo seyircileri arasından Kerem Bürsin hayranlarından birini sahneye çıkarmayı ihmal etmedi. Kerem Bürsin ile canlı yayında fotoğraf çektirmeyi başaran şanslı hayranın sevinci görülmeye değerdi!

Türk kızlarına kitabında yer verdiği koca bulma taktiklerinden bahseden Şebnem Burcuoğlu ise zerafeti ve sempatik tavırları ile beğeni topladı.

Taverna müziğinin duayenlerinden olan Ümit Besen ise sevilen şarkıylarıyla herkesi etkiledi...

Beyaz Show mikrofonu bu hafta da, Y kuşağının trip atma konusundaki düşüncelerini sorarak halkın nabzını tuttu.

Kadıköy Evlendirme Dairesi’nin 35 yıllık süper nikah memuru İsmet Karakuş, sempatik tavırları ve nikah masasında yaşadığı en ilginç hikayeleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Beyaz Show birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.   

İşte geceden kareler...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI