X
X

Beyaz Show'dan eğlence dolu anlar

12.01.2013 Cumartesi 12:26 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Karaoğlan filmi oyuncuları ile Gökçe ve Can Bonomo, Beyaz Show'a katıldı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Karaoğlan filmi oyuncuları Volkan Keskin, Müge Boz, Özlem Yılmaz ve Hasan Yalnızoğlu ile en güzel şarkılarıyla Gökçe ve Can Bonomo oldu.

 
Programın giriş bölümünde, geçtiğimiz haftalarda yerel bir kanalda sergiledikleri canlı performansları sebebiyle, eleştiri yağmuruna tutulan konservatuar öğrencileri konuk oldu. Hemen ardından, Karaoğlan filmi oyuncuları Beyaz Show koltuğunda yerlerini aldı.
 
Dün itibariyle, vizyondaki filmler arasındaki yerini alan Karaoğlan filminin oyuncuları, Beyaz'a Karaoğlan'ın kılıcını hediye etmeyi de ihmal etmediler.
 
Programda en dikkat çeken bölümlerden biri yine "Bunları biliyor musunuz?" köşesi oldu. Volkan Keskin'in 3 üniversite okuduğunu söylemesi, seyirciler arasında şaşkınlık yarattı.  Hasan Yalnızoğlu hakkında bilinmeyenler arasında, sporcu kişiliği ön plana çıkarken, programda söylediği, çocukluk yıllarından bir hatırası olan Karadeniz Türküsü ile de beğeni topladı. Özlem Yılmaz ise Beyaz’ın, abisiyle ilgili sorduğu "Bunları biliyor musunuz?" köşesine ait birbirinden komik bilgileri, kahkahalar eşliğinde onayladı.
 
Can Bonomo ve Gökçe, en güzel şarkılarıyla sohbet aralarına renk kattılar.
 
"Otobüste dans stilleri", "Kardan adamın karısını bulduk", "Beyaz Show'dan sonra kaldırılan diziler" ve "Camoka'nın kanala gelişi" skeçleri, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show eğlendirmeye devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI