X
X

Beyaz'dan Alessandra Ambrosio'ya altın emzik

10.03.2012 Cumartesi 09:05 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Alessandra Ambrosio, Tolga Çevik, Pelin Körmükçü, Zeynep Özder ve Yalın, Beyaz Show'daydı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları dünyaca ünlü Brezilyalı topmodel Alessandra Ambrosio, Sen Kimsin filmi oyuncuları Tolga Çevik, Pelin Körmükçü, Zeynep Özder ile popçu Yalın oldu.

Programın giriş kısmında TL simgesini tasarlayan Tülay Lale de yer aldı. Tülay Lale, Beyazıt Öztürk için de özel olarak tasarladığı “BÖ” sembolünü hediye ederek Beyaz’a jest yaptı.

Geceye 7 aylık hamile olan Alessandra Ambrosio damgasını vurdu. Zerafeti ve hamile olmasına rağmen sahip olduğu kusursuz vücuduyla herkesi kendine hayran bırakan Brezilyalı model, sempatik ve alçakgönüllü tavırlarıyla da seyircilerin beğenisini kazandı. Beyaz, güzel topmodelin yakında doğacak bebeği için altın bir emzik hediye etmeyi de ihmal etmedi.
 
"Bunları biliyor musunuz?" köşesindeki en dikkat çekici ayrıntı, Beyaz’ın Yalın’a “evlenip, 4 kızı olmasını istediği” bilgisinin doğru olup olmadığını sorması ve Yalın’ın bu bilgiyi doğrulaması oldu. Yalın, gitarıyla yaptığı solo performanslarla, keyifli sohbet aralarını renklendirdi.
 
Tolga Çevik’in çocuklarının birbirleriyle yaptığı komik röportaj videosu gecenin sürprizi oldu.
 
Geçen hafta yayınlanmaya başlayan Bal reklamı videoları, paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor. Serinin 2. Bölümü yine izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi!
 
Beyaz Show yeni sezonda da tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI