X
X

Farkedilmeyeni, Beyaz ortaya çıkardı!

03.12.2011 Cumartesi 09:31 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Türkü Turan, Halka filminde oynamış!

Beyaz Show’un bu haftaki konukları; yeni albümü “Seni Sevmeye Aşığım” ile Ferhat Göçer, “Öyle bir geçer zaman ki” dizisinde oynayan güzel oyuncu Türkü Turan, “Adını Feriha Koydum” dizisinin kötü kızı Ceyda Ateş, dünya dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve son günlerin popüler grubu Kedi oldu.
 
Kadir Çöpdemir ise gerek Beyaz’a attığı paslarla gerekse birbirinden komik esprileri ile gece boyunca izleyenleri kırdı geçirdi. Benzerler köşesinde Kadir Çöpdemir’e benzeyen bir seyircinin gönderdiği fotoğrafı görünce önce gözlerine inanamadı, ardından gecenin esprisini patlattı: “Telefon verin annemi arayacağım!”
 
Dalış rekortmeni Şahika Ercümen, sualtıyla ilgili bilinmeyenleri ve kullandığı teknikleri izleyicilerle paylaştı. Rekortmen dalgıç, şampiyonalara hazırlanmak için yaptığı nefes egzersizlerinden birini gösterince stüdyoda ilginç anlar yaşandı! Başta Beyaz olmak üzere izleyen herkes bu garip hareket karşısında önce şaşırdı sonrasında ise gülme krizine girdi!
 
Beyaz, Ferhat Göçer’in 186 kişiyle düet yaptığı açıklamasıyla ilgili olarak düet yapamadığı 187. kişiyi buldu! “Yüzüne 4 oktav bağırdığı adam” vtrsi ise stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicileri güldürdü.
 
Ceyda Ateş, 2000 yılında Küçük İbo ile oynadığı dizinin görüntüleri ekrana gelince oldukça şaşırdı. "Bunları biliyor musunuz?" köşesinde ise küçükken salyangozun tadına baktığı ve karınca yediği ortaya çıktı! Bileğinde “Başlangıç”, “Hayalkırıklığı” ve “Zirve”yi temsil eden 3 yıldız dövmesi olduğu ortaya çıktı.
 
Güzel oyuncu Türkü Turan ise "Halka" filmindeki kıza benzeyen bir fotoğrafı ile önce korkuttu, ardından da “Halka” filminde gerçekten oynadığı ortaya çıktı!
 
Gecenin sürprizi ise Beyaz’ın Ferhat Göçer’e bir kedi yavrusu hediye etmesi oldu.
 
Ferhat Göçer’in eski ve yeni albümünden şarkılarla renklendirdiği gecede, Kedi de performansıyla izleyicileri coşturdu!
 
Beyaz Show yine olağanüstü bir geceye imza atarak, tüm hızıyla yeni sezona devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI