X
X

"Kadın İşi" oyuncuları Beyaz Show'da!

18.01.2014 Cumartesi 13:47 (Güncellendi: 16.08.2023 - 12:41)

Beyaz Show’un bu haftaki konukları "Kadın İşi" filminin yıldız oyuncuları Meltem Cumbul ve Özge Ulusoy, en romantik şarkılarıyla Ferhat Göçer, yerli çizgi film Pepe’nin yaratıcısı Ayşe Şule Bilgiç oldu.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları "Kadın İşi" filminin yıldız oyuncuları Meltem Cumbul ve Özge Ulusoy, en romantik şarkılarıyla Ferhat Göçer, yerli çizgi film Pepe’nin yaratıcısı  Ayşe Şule Bilgiç oldu.

Programın açılış bölümünde yer alan ve Beyaz Show için Türkiye’ye gelen Japon asıllı Kenichi Ebina, eşi benzeri olmayan dans performanslarıyla geceye damgasını vurdu! 

America’s Got Talent (Amerika Yeteneksizsiniz) yarışmasının 1.si olan Kenichi, performansının yanı sıra  Beyaz’ın sorularını cevaplarkenki sempatik tavırlarıyla da göz doldurmayı başardı.  

Kahkaha dolu geçen gecede izleyicilerin #ferhatgöçering Vine hashtagi üzerinden gönderdiği birbirinden yaratıcı ve komik Vine videoları yine geceye damgasını vurdu! Videoları izleyen Ferhat Göçer adeta kahkaha krizine girdi.

Gökçe ve Kamufle düet parçası ise izleyicileri hareketlendirdi!İnternet fenomeni fanatik Çorumlu Amir Zakaria ise Beyaz ile yaptığı eğlenceli sohbet ile sempati topladı.

Beyaz Show birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

Kenichi Ebina'dan müthiş dans gösterisi için TIKLAYIN!

Kamufle ve Gökçe'den "Sittin Sene" performansı için TIKLAYIN!

Kamufule hayranının sevgisi Beyaz'ı şaşırttı!

Ferhat Göçer, Beyaz'ın diline düşüyor!

Ferhat Göçer Vine'ları için TIKLAYIN!

Çad'ta doğdu Çorum'a aşık oldu!

BEYAZ SHOW VİDEOLARI