X
X

Ozan Doğulu'nun ikizi ortaya çıktı

19.11.2011 Cumartesi 10:29 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Doğulu kardeşlere üçüncüsü eklendi.

Beyaz Show’un bu akşamki konukları Allegro albümüyle Ozan Doğulu, Mustafa Ceceli, Atiye, Özge Ulusoy ve Best Modeller Tuğba Melis Türk ile Furkan Palalı oldu. Best Modeller, yarışmadaki birincilik konusunu ve kendileriyle ilgili merak edilenleri yanıtladı.
 
Atiye’nin nefis dans şovuyla başlayan programda birbirinden ilginç sürprizler de vardı. Programa tayt ile katılan Atiye’nin, sürekli tayt giyiyor olmasını tiye alan Beyaz, Atiye’nin doğduğu ve bütün köy ahalisinin tayt giydiği “Taytana” köyüne gitti!
 
Gecenin sürprizi, Beyaz’ın Ozan Doğulu’nun kayıp ikizini bulması oldu! Atiye’nin darbuka performansı herkesin beğenisini kazanırken, Mustafa Ceceli’nin sürpriz darbuka performansı ise stüdyoyu coşturarak, adeta geceye adeta damgasını vurdu.
 
Ozan Doğulu, Atiye ve Mustafa Ceceli ile yaptığı düet şarkılar ve dj performansıyla izleyen herkesi coşturarak programda parti havası estirdi! Doğulu, "Bunları biliyor musunuz?" köşesinde ortaya çıkan, her şey üzerinde ritm tutabilme kabiliyetini doğrulamak için, Beyaz ve Mustafa Ceceli’nin üzerinde ritm tutarak müzik yaptı. Beyaz da bir ara dj kabinini kurcalamayı ihmal etmezken. Doğulu ile olan esprili diyaloglarıyla izleyen herkesi kırdı geçirdi!
 
Gabon’lu öğrenci Terry Bougoussou’nun “Gesi Bağları” türküsünü söylediği canlı performansı başta konuklar olmak üzere, izleyen herkese duygusal anlar yaşattı.
 
Özge Ulusoy’un "Bunları biliyor musunuz?" köşesinde; hiç elma ve armut yemediğinin ortaya çıkması üzerine, Beyaz kendisinin de yıllardır elma ve armut  yememesinin sebebini anlattı! Polis çocuğu olduğu için, küçükken eve sürekli elma ve armut alındığını, çilek yemek istediğinde ise para biriktirip bir kase çilek aldığını ve zorlukla aldığı çilekler hemen bitmesin diye, çilekleri ekmek arası yediğini anlatarak seyircileri hem güldürdü hem de düşündürdü.
 
Beyaz Show, yine olağanüstü bir geceye imza atarak, tüm hızıyla yeni sezona devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI