X
X

Roberto Carlos Beyaz Show'da!

02.11.2013 Cumartesi 13:24 (Güncellendi: 16.08.2023 - 12:35)

Carlos için stüdyoya kale kuruldu!

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, güzel sunucu Burcu Esmersoy, yakışıklı popçu Gökhan Tepe, geçtiğimiz günlerde “Paletsiz ip destekli 70 metre" dalışında 71 metreye inerek dünya rekoru kırmayı başaran milli sporcu  Derya Can ve müzik dünyasının yeni isimlerinden Bertan Asllani oldu.

Daha önceki haftalarda hastalığı sebebiyle son anda Beyaz Show’a katılamayan ve bu sebeple programa telefon ile bağlanarak özür dileyen Roberto Carlos  “Bir sonraki davetinizde eminim çok eğleneceğiz” diyerek ileriki haftalarda programa katılmak istediğini belirtmişti. Efsane futbolcu bu kez verdiği sözü yerine getirerek stüdyoda hazır bulundu. Programa katılamamasının ardından medyada kendisi hakkında çıkan haberlere açıklık getirmeyi de ihmal etmeyen Roberto Carlos  gece boyunca oldukça keyifliydi.  

Program boyunca zaman zaman  efsane futbolcuya takılmayı da ihmal etmeyen Beyaz, Roberto Carlos’un “futbol oynamak istiyorum” sözü üzerine Carlos ile birlikte stüdyo içine kurulan kaleye  şut çekerek futbol oynadı.

Kırmızı elbisesiyle göz dolduran Burcu Esmersoy bir dönem twitter’dan da ifşa etmesi sebebiyle medyada haberleri yer alan telefon sapığı olayının perde arkasını anlattı.

Gökhan Tepe en sevilen şarkılarıyla kulakların pasını silerek  stüdyoyu coşturdu.


Roberto Carlos'un dağıttığı baraj!

Beyaz ve Emek Ege'nin komik videosu!

Burcu Esmersoy'un sapığı!

BEYAZ SHOW VİDEOLARI