X
X

Yenge, Beyaz Show'a damgasını vurdu

09.02.2013 Cumartesi 16:10 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Galatasaray'ın yeni transferi Sneijder'in eşi Yolanthe Sneijder Cabau, Beyaz Show'daydı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Galatasaray’ın yeni transferi Sneijder’in güzel eşi, Cimbom’un yeni “yengesi” Yolanthe Sneijder Cabau, Mutlu Aile Defteri filmi ve 20 dakika dizisinin yıldızı İlker Aksum, Nigar Kalfa rolüyle ünlenen başarılı oyuncu Filiz Ahmet, yeni albümüyle Halil Sezai Paracıkoğlu, tek şarkılık performansıyla Ali Altay ve harika sesi ve yorumuyla Linet oldu.

 
Hollanda’da ünlü bir yıldız olan ve eşi Sneijder’in transferiyle Türkiye’ye geldiği andan itibaren güzelliği ile tüm dikkatleri üzerinde toplayarak taraftarın “yengesi” olan Yolanthe Sneijder Cabau, Beyaz Show’a damgasını vurdu!
 
Beyaz Show’a katıldığı için oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlenen Yolanthe, sempatikliği ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Beyaz’ın misafirperverliği karşısında bir jest yapmak isteyen yenge, yanında getirdiği imzalı GS formasını Beyaz’a hediye etmek istedi. Hediyeyi memnuniyetle kabul eden Beyaz ise bu kez temkinliydi! Yolanthe’nin Galatasaray formasına karşılık  bir anda ortaya çıkardığı Fenerbahçe formasını hediye eden Beyaz, başta güzel yıldız olmak üzere herkesi kahkahaya boğdu. Bunun ardından Beyaz, yengeye bir tarafı sarı-lacivert diğer tarafı sarı-kırmızı olan “kardeş forma” hediye etti.
 
Beyaz’ın “Wesley ile evde neler hakkında konuşuyorsunuz?” sorusuna “Birbirimizi sevdiğimizi söylüyoruz” cevabını veren Yolanthe, İstanbul’a da övgü dolu sözler söylemeyi ihmal etmedi. Sosyal sorumluluk projelerine de önem veren ve kadına şiddeti önleyerek kadınları korumayı amaçlayan bir vakfın da kurucusu olan Yolanthe kendisine, evliliğine ve İstanbul’daki hayatına dair merak edilenleri cevapladı.
 
En sevilen şarkılarını izleyiciler için söyleyen Halil Sezai, konuk olarak yer aldığı Beyaz Show skecinde de oyunculuğunu konuşturdu!
 
Siyah renkli ihtişamlı kıyafetiyle göz dolduran Linet ise en güzel şarkılarıyla keyifli sohbet aralarına renk kattı. Sesi ve yorumuyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI