X
X

Bir Derdim Var annesiz büyüyen çocukların acısına odaklanıyor!

24.11.2023 Cuma 11:46 (Güncellendi: 24.11.2023 - 11:47)

Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan üçüncü bölümü annesiz büyüyen çocukların acısını merkezine alırken, erken çocukluk travmalarının ileriki yaşlarda nasıl sarsıcı etkileri olacağının altını çizdi.

Dün akşam ekrana gelen bölümde, 12 yaşındaki Kürşad okulunda yangın söndürme vanalarını açarak okulu su bastırınca, büyümüş de küçülmüş pozlardaki bu çocuk değerlendirme için Doktor Nilüfer’e yönlendirildi. Nilüfer, Kürşad’ı hastaneye getiren babaannesi ve dedesinden Kürşad’ın annesinin küçükken Kürşad’ı öldürmeye çalıştığını öğrendi. Öte yandan klinikte Nilüfer’in yakından takip ettiği Kuzey’i merak eden babaannesi de görüşmeye geldi. Nilüfer ondan da Kuzey’in annesinin kanserden değil, henüz Kuzey 3 yaşında iken onun yanında kendisini asarak öldürdüğünü öğrendi. Nilüfer’in “bir yanda kendi çocuğunu öldürmek isteyen bir anne, diğer yanda kendi çocuğunun gözü önünde kendi canına kıyan bir anne” diye özetlediği durum, Kürşad ve Kuzey’in kaderlerinin de kesişmesine sebep oldu.

 

‘’Annem beni istemezse?’’

Bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtıma Kuzey’in girdiği krizden hala çıkamadığı ve annesini sayıkladığı sahneler damga vuruyor. Nilüfer Kuzey’in başından ayrılmazken, ona yardımcı olabilecek bir şeyler öğrenebilmek adına Yusuf ve İpek, Kuzey’in evindeki odasını incelemeye giderler. Öte yandan Kürşad, yıllar sonra bulduğu annesinin kendisini kabul etmeyeceğinden kaygılanırken, annesi Zahide de karmaşık duygular içindedir. Nilüfer, anne ve oğulun birbirlerini kabullenebilecekleri ortak bir zemin bulmaya çalışırken Savcı Ömer anne oğula hayatı farklı şekillerde zindan eden Menderes’in peşine düşer.

AyNA Yapım imzalı, Bir Derdim Var yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D!

BİR DERDİM VAR VİDEOLARI