X
X

Bir Litre Gözyaşı final bölümünde Cihan, Kerem'le yüzleşiyor!

03.02.2019 Pazar 12:45 (Güncellendi: 13.02.2019 - 15:11)

Bir Litre Gözyaşı final bölümünde Cihan, geçmişin perdelerini aralıyor. Cihan, Kerem'i gördüğü anda şoka girer ve Mahir'in ölmediğini düşünür. Fakat olaylar iyice sarpa sarar.

Kerem'i karşısında gören Cihan, yıllar önce yaşadığı olayın gerçeğiyle yüzleşir. Mahir olduğunu düşündüğü Kerem'in Cihan'ı tanımaması büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Kerem'le karşılaşması sonrası şoka giren genç kız Ali'yle olan nikahını kaçırır. Ali ise Cihan'ın nikahı kaçırmasının ardındaki gerçeği öğrenmenin peşine düşer. Cihan, yaşadığı şoku Elif'le paylaşsa da gördüklerini kendinden başkasını inandıramaz. Bu yüzden Elif, ablasını gördüğü adamın Mahir olmadığına ikna etmek için çabalar. Fakat Cihan, Kerem'in Mahir olduğundan emindir ve bu durumun peşine düşerek Kerem'le yüzleşir.

Kerem'i gördükten sonra babasına heyecanla Mahir'in yaşadığını ve onu gördüğünü söyleyen Cihan babasını bu duruma inandırabilecek mi? İşyerinde Kerem'le karşılaşan Cihan her defasında sevdiği adam Mahir olduğundan emin bir şekilde gözlerinin içine bakar. Ali'yle arasına mesafe giren Cihan'ın tüm düşüncesi Kerem olur.  Cihan'ın davranışlarına anlam veremeyen Ali, sevdiği kadını bu hale getiren olayın ne olduğunu öğrenmek için Cihan'ın peşinden gider. Büyük bir çıkmaza giren genç kız, bir yanda yaşadığına inandığı eski aşkı Mahir ve hayata yeni bir başlangıçla tutunduğu Ali arasında kalır.