X
X

Camdaki Kız son bölümde neler oldu? Camdaki Kız dizi 5. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

07.05.2021 Cuma 00:13 (Güncellendi: 07.05.2021 - 00:47)

Camdaki Kız 5. bölüm full izle, Camdaki Kızı dizi 5. bölüm tek parça en çok arananlar arasında. Camdaki Kız konusu, hikayesi, oyuncuları ve 5. bölüme dair tüm detaylar haberimizde. Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Camdaki Kız arka arkaya yayınlanan yeni bölüm tanıtımlarıyla izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Camdaki Kız son bölümde yaşanan olaylar yürekleri paramparça yaptı. Nalan ve Sedat'ın aşklarını ilan etmesi geceye damga vurdu. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'ın 5. Bölümünü izleyenler bölüm sonrası yeni bölüm tanıtımlarını da merakla araştırmaya devam ediyor. Camdaki Kız heyecanla beklenen yeni bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm hakkında tüm detaylar haberimizde! Camdaki Kız son bölüm ve yeni tanıtımlar hakkında detaylar merak edilmeye devam ediyor. Camdaki Kız son bölümde neler oldu? Sedat Nalan'a aşık mı oluyor? Camdaki kız full bölümleriyle Kanal D'de!

Camdaki Kız 6 Mayıs Perşembe yayınlanan beşinci bölümde Sedat'ın geçirdiği kaza her şeyin seyrini değiştiriyor.

Muzo, Sedat'ın Cana'ya hediye ettiği bileklikten Nalan'ın haberdar olduğunu bilir. Ancak Sedat, Muzo'nun bilmediğini düşünerek her şeyi inkar eder. Muzo ise kardeşinin yalanlarına karşı ona sert sözlerle nasihat verir. Sedat'ı sorguya çeken Rafet, sorularına yanıt bulamayınca daha da öfkeleniyor ve Sedat'ı evlatlıktan reddediyor. Sedat ise babasının öfkesine isyan ederek hem bugünün hem de çocukluğunun hesaplaşmasını yapıyor. Cana ile yeni bir hayat kurmaya karar veren Sedat, Cana'yı ikna etmeye çalışır. Ancak Cana, böyle bir teklife sıcak bakmaz ve ailesini sevdiğini düzenini bozamayacağını söyler. Böylece Sedat'a son darbe de Cana'dan gelir. Olayların acısından çıkamayan Sedat, adeta ölümle burun buruna gelir ve karşıdan gelen bir taksiyle çarpışır. Sedat'ın kaza yaptığını duyan Koroğlu Ailesi soluğu hastanede alır. 

Gülcihan, oğlunun başına gelenlerden dolayı Rafet'i suçluyor. Şirketlerinin itibarı için Sedat'ın yaptığı kazanın medyada gerçek bir şekilde yayınlamaması gerektiğini savunan Fulya, başta Rafet olmak üzere aileyi ikna etmeye çalışır. Rafet, oğlu yüzünden masum bir insanın kurban edilmesine karşı çıkar. Ancak Gülcihan asla Sedat'ın ceza almasına müsaade etmeyecektir. Sedat, kazadan sonra sağlığına kavuşur kavuşmaz Nalan'la buluşur. Cana defterini kapatan Sedat, Nalan'a onu bırakmayacağına söz verir ve ikili aşklarını herkese ilan ederler. 

Camdaki Kız 6 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan son bölümü izle!

Camdaki Kız Son Bölüm İzle

CAMDAKİ KIZ VİDEOLARI