X
X

Dilek Taşı dizisi 1. Bölüm (ilk bölüm) izle! Dilek Taşı 2. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

07.09.2023 Perşembe 22:41 (Güncellendi: 08.09.2023 - 09:27)

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı güçlü oyuncu kadrosu ve dram yüklü hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitledi. Tarih kokan dönem dizisinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay üstleniyor. Ayrıca; Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Elif Doğan da önemli karakterler arasında yer alıyor. Dizinin 1. Bölümünde neler oldu? Dizinin 1. Bölümü izleyicilerden tam not alırken dizinin yeni bölüm fragmanı da heyecan uyandırdı! İşte Dilek Taşı dizisi oyuncuları ve diziye dair tüm detaylar haberimizde... Dilek Taşı ilk bölümünde en çok konuşulan sahneler ve 2. Bölüm Fragmanı hakkında tüm detaylara haberimizde yer vereceğiz. Dilek Taşı ilk bölümü yayınlandığında kanald.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Dilek Taşı dizisinin hikayesi şöyle; 

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

Dilek Taşı ilk bölümü

izleyebilirsiniz.

Dilek Taşı 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Heyecanla beklenen Dilek Taşı dizisi, ilk bölümüyle izleyicinin kalbine dokunurken dizinin yeni bölümünden ilk kareler de geldi.

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

Salih Bademci (Mustafa Yılmaz)

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Haysiyeti, şerefi, ailesi için yaşamıştır her zaman. İşçi olarak çalıştığı fabrikanın lokavttan dolayı kapanması ve karısı Canan’ın yakalandığı amansız hastalık, Mustafa’nın hayatını zorlaştırmıştır. Ömrü boyunca kimseye boğun eğmemiş olan Mustafa karısını iyileştirmek için gururunu ayaklar altına alır. Fabrikaya gidip patronundan alacaklarını ister. Patronu onu kovmaktan beter edince Mustafa isyan eder. Bu isyan, Mustafa’nın hayatını değiştiren olayların da başlangıcı olur.

Hazal Subaşı (Figen)

Yirmi dört yaşında. Rona köşkünün emektarlarından Asuman ve Ömer’in büyük kızıdır. Rona köşkünün düzeninde, işleyişinde anne ve babasına yardım etmektedir. Merhametli, şefkatli ve sevgi doludur. Haksızlıklara karşı sessiz kalamayan, mücadeleci bir yapısı vardır. Kenan’la evlilik arifesindeyken, Cemre ve Mustafa’nın hayatına girmesiyle her şey değişir.

 

Ozan Dolunay (Kenan)

Yirmi sekiz yaşında. Figen’in uzatmalı nişanlısı. Şeytan tüyü olan, nerde gece orada sabah yaşayan bir insandır Kenan. Uzun bir süre boyunca Figen’i evlilik vaatleriyle kandırmıştır. Onun amacı aile babası olmak değildir. Hayal ettiği hovarda hayatı yaşamak için zengin olmanın yollarını aramaktadır.

İşte Dilek Taşı ilk bölünden dikkat çeken önemli sahneler!













Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok konuşulan Dilek Taşı, perşembe 20.00'da Kanal D’de!

 

DİLEK TAŞI VİDEOLARI