X
X

Ece Üner ile Susma'da çarpıcı anlar yaşandı!

23.11.2021 Salı 09:51 (Güncellendi: 23.11.2021 - 09:51)

Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı “Ece Üner İle Susma” programına katılan Nurtaç Canan, canlı yayında kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı.

AVUKATTAN CANLI YAYINDA ŞOKE EDEN SÖZLER!

Ece Üner ile Susma izleyenleri yine çarpıcı anlara tanıklık etti. Tüm Türkiye, Nurtaç Canan’ı vurulduktan sonra kendi kanıyla yere yazdığı "Beni Ragıp vurdu" yazısıyla tanımıştı.

İstanbul Zeytinburnu'nda boşanmak isteyen eşi Nurtaç Canan'a silahla 5 el ateş ederek yaralayan Ragıp Canan’ın avukatı Yaşar Altürk, sözleriyle Ece Üner’i çileden çıkarttı.  Altürk, “Ragıp ve Canan ikisi de benim arkadaşımdır. Ragıp, her zaman eşini sevdiğinden bahseder. Gönderdiği bu mektuplar sevgi mektubudur, aşk mektubudur. Kendisine verilen ceza bizce fazla.” dedi. Bu sözler üzerine programın sunucusu Ece Üner, “Sevgiden ve barıştan bahsettiniz. Ben de kendimi 'Neşeli Günler' filminde gibi hissettim. Aynı mektupları mı gördük? Emin olamadım. Ben o mektuplarda pazarlık gördüm.” dedi.

Son olarak Altürk, “Olayın teknik boyutuna girmek istemiyorum. Burada müvekkilimin öldürme gibi bir kastı yok. Bu bir kazadır ve kendisini kaybetmesinin sonucudur. Ragıp Canan, aile birliğini korumak için Nurtaç Canan’ı vurdu.” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Uzman psikiyatrist Prof. Dr. Tanju Sürmeli ve Av. Hüseyin İnan İzmirlioğlu’nun da danışman olarak yer aldığı “Ece Üner İle Susma”, hafta içi her gün saat 15.45’te canlı yayınla Kanal D’de...

VİDEOLARI