X
X

Seda ve 7 aylık bebeği nerede?

10.11.2021 Çarşamba 11:42 (Güncellendi: 10.11.2021 - 11:42)

Fatma ve Abdullah Özcan çifti Ece Üner’den yardım istedi….

Kanal D’nin, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner’in yaptığı Ece Üner ile Susma’ya Fatma ve Abdullah Özcan çifti konuk oldu. Kızları Seda ve torunlarına ulaşmaya çalışan çift Ece Üner’den yardım istedi. Torunlarının geleceğinden endişe eden aile kızları Seda’nın 15 yaşından beri sürekli evden kaçtığını söyledi. Seda’nın babası “Onun hayatını kolaylaştırmak için Seda’ya telefon aldık Seda o gün bu gündür bizden koptu” dedi. Seda bu kez 7 aylık oğlu Umut’u da alarak evden kaçtı ve bir daha da geri dönmedi.

Ailenin iddiasına göre Seda cep telefonu kullanmaya başladığından beri sürekli sosyal medyadan insanlarla tanışarak evden kaçıyordu. Her seferinde ailesinin yanına dönen Seda iddialara göre bir gün nişanlıyken Antalya’ya kaçtı ve 6 ay sonra eve döndüğünde oğlu Umut’a hamile olarak döndü. Anne ve babasının açıklamalarına göre Umut’un babasının kim olduğu hala bilinmiyor.

Seda’nın sosyal medya aracılığı ile uygunsuz görüntüler paylaştığı tespit edildi. Üstelik canlı yayınlar esnasında 7 aylık bebeği Umut’un arkada ağlarken Seda’nın umursamaması herkesi şoke etti.

Kızlarının bir bataklığa düştüğünü iddia eden aile, 7 aylık torunları Umut'un da hayatından endişe ediyor. Seda’nın uygunsuz videolar çekerek torunlarını da tehlikeye attığını söyleyen aile Umut’a kavuşabilecek mi merak konusu olmaya devam ediyor.

Ece Üner ile Susma hafta içi her gün canlı yayınla Kanal D’de…

VİDEOLARI