CANLI YAYIN
BİLDİRİMLER
4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
ÇIRIHTA
1 bardak su
1 su bardağı un
Sıvı yağ kızartmak için,
12 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karbonat
4 yemek kaşığı çilek reçeli
4 yemek kaşığı portakla marmeladı
YAPILIŞI:
Bir kabın içine su tuz ve karbonat konularak eriyinceye kadar karıştırılır.
Sonrasında un yavaş yavaş ilave edilerek karıştırma işlemine devam edilir.
Tavaya sıvı yağ konulup ısıtıldıktan sonra bir kaşık yardımı ile hazırladığımız hamur istediğimiz şekilde akıtılır.
Altlı üstlü güzelce kızartma işlemi yapılarak servis edilir.