X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

22.Bölüm

Kerem, Zeynep’e yaşattıklarının hesabını sormak üzere, hiç beklemediği bir anda Aksel’in karşısına çıkıyor ve ikili kozlarını paylaşıyor.

Zeynep’in, kendisi için hazırladığı uyku haplı içecek tuzağını fark eden Aksel, karşı hamle ile içeceği Zeynep’e içirmeyi başarır. Sonra da Zeynep’i arkadaşları ile bir konteynere kapatıp, ardından da Barış’ı arar. Zeynep ile Aksel’in bulunduğu yeri geç de olsa önce Kerem, sonra da Barış bulur. Ancak ikisi de oradan çoktan gitmişlerdir. Zeynep’i bulmak için, Aksel’in onlara hazırladığı bilmeceyi ve oyunu çözmek zorundadırlar.

Eve çıkan Demet ile Tülin arasında da hiç beklenmedik bir arkadaşlık kurulur. Bu durum en çok da Cihan için şaşırtıcıdır.

Gözlerini açtığında kendini konteynerde bulan Zeynep, panik içindedir. Bağırarak sesini duyurmaya çalışır. Aksel’in oyununa daha fazla katlanamayan Kerem, Zeynep’i kendi yöntemleri ile bulmaya karar verir. Barış ise bulmacayı çözerek onu bulmaya çalışır. Peki, Zeynep’i önce kim bulacaktır? Kerem mi, yoksa Barış mı?

Tayfun’un ise yardıma ihtiyacı vardır. İçki yüzünden zor zamanlar geçiren Tayfun, kızını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Onun bu durumuna üzülen Cihan, ona yardım etmeye karar verir.

Aksel’in kızkardeşi Begüm de Barış’ın peşindedir. Abisi ile oynadığı basketbol maçında  gördüğü Barış’ı bir türlü aklından çıkartamaz. Üstelik beklenmedik bir tesadüf Barış ile onu karşı karşıya getirir. Kendisini iddia malzemesi yapan Barış’a bir ders vermek isteyen Zeynep, hiç kimsenin ummadığı bir intikam planı yapar. Ancak sorunsuz işleyen planın sonuçları herkes için büyük sürprizdir.

Aksel’i takip etmeyi bıraktığına herkesi inandıran Kerem ise, Zeynep’e yaşattıklarının hesabını sormak üzere, hiç beklemediği bir anda Aksel’in karşısına çıkar.

BÖLÜMLER