X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23.Bölüm

Barış,  Zeynep’e olan duygularını açıklamamakta artık zorlanırken, Zeynep de Barış’tan ayrılmaya karar veriyor.

Kerem’in elinden Aksel’i zor alırlar. Kendine güçlükle gelen Aksel, Kerem’in peşini bırakmaz. Onun zayıf noktasını çözmüştür ve üzerine gider. Barış, Melis ve Zeynep. Kerem’den, üçünden birini seçip harcamasını ister. Yoksa onu, Zeynep’e aşık olduğunu Barış’a söylemekle tehdit eder.

Tayfun’un sızmadan önce Zeynep hakkında söyledikleri, Cihan’ın tekrar kafasının karışmasına neden olur. Hastanedeki arkadaşını arayarak DNA sonucunu görmek istediğini söyler.

Zeynep ile Barış’ın arası ise, Begüm nedeniyle fena açılmıştır. Barış kendini affettirmek için uğraşırken Zeynep, çok daha zor bir gerçeği kabul etmek zorunda kalır, Barış’a aşık değildir. Zeynep’e sürpriz yapıp onun gönlünü almaya çalışan Barış, hediye seçimi için Kerem’den yardım ister. Herkes Zeynep’i Barış konusunda teselli edip, erkek arkadaşını affetmesi konusunda akıl verirken, o ayrılmaya karar verir. Ancak karşısına geçip söylemek, karar vermek kadar kolay değildir.

Aksel gibi Begüm’ün de Barış ve Zeynep’in hayatından kolay kolay çıkmaya niyeti yoktur.  Zeynep ve Begüm aynı yarışta koşacaklardır. Fakat Begüm’ün karşısında çok daha farklı bir Zeynep vardır.

Behice anneanneye giden Kerem ve Barış’ı orada davetsiz bir misafirle karşılaşırlar. Bu isim Aksel’den başkası değildir. Aksel ertesi gün gece yarısı 12’ye kadar Kerem’e süre tanır. O zamana kadar üçünden birini seçip, herkese rezil etmezse, sevdiği tüm kişileri teker teker kaybedeceğini söyler. Köşeye sıkışan Kerem, herkesin davetli olduğu bir kareoke partisi düzenlemek zorunda kalır. Peki Barış’ı mı? Zeynep’i mi? Melis’i mi seçecektir? O gece herkesin gözünden rezil olacak isim hangisidir?

Kerem’in seçtiği hediyeyi, Zeynep çok beğenir. Barış da yavaşta olsa aralarının düzelmekte olduğunu düşünür. Ancak Barış’ın hediyesini Kerem seçtiğini anlayan Zeynep kesin kararını vermiştir. Barış’tan ayrılacaktır.

Cihan, sonunda Zeynep’in babası olduğunu öğrenecek midir?
Eğer öğrenirse Demet’in buna tepkisi ne olacaktır?
Kerem, sonunda aşık olduğunu Zeynep’e itiraf edebilecek mi?

Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Güneşi Beklerken’in yeni bölümünde.

BÖLÜMLER