X
X

Hayat Mucizelere Gebe izleyicilerin yeni gözdesi olacak!

02.12.2015 Çarşamba 10:00 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi "Hayat Mucizelere Gebe" 6 Aralık Pazar günü başlıyor!.. İşte diziden yeni kareler ve son bilgiler!

Kanal D’nin başrollerini Hande Ataizi, Damla Colbay, Yiğit Dikmen, Yusuf Akgün, Erkan Sever, Burcu Binici, Işıl Yücesoy’un paylaştıkları merakla beklenen yeni dizisi  "Hayat Mucizelere Gebe" 6 Aralık Pazar akşamı saat 21.00’da ilk bölümü ile ekrana gelecek.
Tek arzusu öğretmenlik atamasını alıp mesleğe başlamak ve sevdiği adamla evlenmek olan İnci’nin tıbbı bir kaza sonucu hayatının bir anda altüst olmasını konu olan "Hayat Mucizelere Gebe" sıra dışı karakterleri, komedi unsurları ve haraketli kurgusuyla izleyicilerin yeni ekran gözdelerinden olmaya aday.

Yapımını Medyapım, yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Altuğ’un yaptığı, dizinin senaryosunu Meryem Gür kaleme alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesiyle ekrana gelmeye hazırlanan "Hayat Mucizelere Gebe"nin genel konusu şöyle;

İnci, rutin bir muayene için gittiği jinekolog tarafından yanlışlıkla yapılan suni döllemeyle hamile kalır. Üstelik zerk edilen numuneler çalıştığı otelin sahibi Engin Akarcalı’ya aittir ve kanser tedavisi görmüş genç adamın baba olabilmek için bu son şansıdır.

Bu olay İnci için olduğu kadar, annesi Süheyla, anneannesi Esma, evlenmek üzere olduğu komiser Serhat için de şoke edicidir. İnci zamanla hayatın mucizelere gebe olduğunu ve onun gücüne karşı koyamayacağını anlayacak, kendisi ve bebek için en doğru kararı vermeye çabalayıp duracaktır.

"Hayat Mucizelere Gebe" 6 Aralık Pazar akşamı saat 21.00’da Kanal D'de başlıyor!..

HAYAT MUCİZELERE GEBE VİDEOLARI