X
X

Belçim Bilgin: Hekimoğlu’nda hiç beklenmedik şeyler olabilir!

08.09.2020 Salı 10:04 (Güncellendi: 08.09.2020 - 10:04)

Belçim Bilgin, 8 Eylül Salı akşamı Hekimoğlu kadrosuna dahil oluyor.

Kanal D’nin ekranda 2’nci sezonuna başlayan dizisi Hekimoğlu, 16’ncı bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosuna bu haftadan itibaren sevilen oyuncu Belçin Bilgin dahil olacak. Dizide Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi avukat Selin olarak karşımıza çıkacak olan Belçim Bilgin, “Selin’in gelmesiyle Hekimoğlu’nda hiç beklenmedik şeyler olabilir” dedi.

Heyecanımı izleyici ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum!”

“Dr. House’un büyük hastasıydım” diyen Bilgin, diziye dahil olmasıyla ilgili şunları söyledi: “Hekimoğlu’nu ekibe dahil olacağım zaman izlemeye başladım. Çok güzel bir ekiple, çok güzel yapılan bir işin ben de bir parçası olduğum için çok mutluyum. Profesyonel, işine tüm varlığıyla sahip çıkan insanlarla bir seti paylaşmayı büyük bir şans olarak görüyorum. Selin çok güçlü, zeki, kendine güvenen bir kadın. Türk televizyonlarına böyle bir karakterle dönmüş olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Heyecanımı salı akşamı izleyici ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Sürpriz konuk oyuncu çok konuşulacak!

Hekimoğlu’nun Salı akşamı yayınlanacak bölümüne bir de sürpriz bir isim konuk oyuncu olacak. O isimle, Timuçin Esen’in birlikte oynadığı sahneler çok konuşulacak. Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı Hekimoğlu, 8 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Kanal D’de…

HEKİMOĞLU VİDEOLARI