X
X

Hekimoğlu Salı günü başlıyor!

06.12.2019 Cuma 09:24 (Güncellendi: 10.02.2020 - 12:12)

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı, dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu’nun yayın günü belli oldu. Dizi Salı akşamı izleyici ile buluşacak.

Yayınlanan tanıtımları ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Hekimoğlu’nun genel hikayesi şöyle; 

Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Hekimoğlu zekası ve hastalıkları teşhis ederken kullandığı farklı yöntemleriyle şaşırtır ve hayranlık uyandırır. "Herkes yalan söyler" cümlesi klasik haline gelen Hekimoğlu, bu özelliklerinden dolayı takip edilmesi zevkli ve vazgeçilmez bir karakterdir.

Bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures, Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hülya Gezer oturuyor.

Amerika’da Universal Television şirketi tarafından hayata geçirilen, iki Altın Küre ödüllü House M.D’nin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu, Salı günü 20.00'de Kanal D’de!

Hekimoğlu Fragmanları:

HEKİMOĞLU VİDEOLARI