X
X

İyi Aile Babası son bölümde neler oldu? İyi Aile Babası yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

11.12.2020 Cuma 01:11 (Güncellendi: 25.12.2020 - 09:13)

Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti. Perşembe akşamlarının yeni dizisi olan İyi Aile Babası arka arkaya yayınlanan yeni bölüm tanıtımlarıyla izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal ve Salih Kalyon gibi önemli usta oyuncuların olduğu dizinin yeni bölümünde neler oldu? Kanal D'nin komedi dizisi İyi Aile Babası'nın 3. Bölümünü izleyenler bölüm sonrası yeni bölüm tanıtımlarını da merak ediyor. İyi Aile Babası dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümünde yaşanan eğlenceli olaylara ve yeni bölüm hakkında tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz! İyi Aile Babası dizisi hakkında merak edilen sorulardan biri ise yeni tanıtım yayınlandı mı? İyi Aile Babası son bölümde neler oldu? İşte izleyicilerin heyecanla beklediği İyi Aile Babası yılbaşı akşamı yayınlanacak mı?

İyi Aile Babası 24 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde neler oldu?

24 Aralık 2020 Perşembe akşamı yayınlanan İyi Aile Babası 4. Bölümünde Pamuk Ailesi'nde yeni olaylar ve kaoslar yaşanıyor!

Mehmet Ali için sorunsuz başlayan ‘Halı Saha’ günü gelen haberle bozulmaya başlar. Oğulcan’ın bir sınavdan yüz aldığı haberi, ondan daha önce böyle başarılar beklemeyen anne babası tarafından kopya çekmiş olduğu gibi algılanır. Gerçekte ise Oğulcan yeni keşfettiği ‘kız’larla hoş olmayan bir deneyim yaşamış, bunu evden gizli tutmaya çalışmaktadır. Rıfkı, Ayfer’i tedavisi için kliniğe götürme fırsatını yakalar ama kullanamaz. En azından artık kendi başına ayakta durabilmesi gerektiğini öğrenecektir.

Bu sırada evde unutulan eşofman çantası, Mehmet Ali’nin ‘halı saha’ yalanını ortaya çıkarır. Çok kızan Aslı onu itirafa zorlar, Öğreniriz ki herkesten gizli gizli doktor arkadaşları ile Hekimoğlu izlemekte Hekimoğlu’nu kıskanmaktadırlar. Evde yaşanan bu gerilim sorasında ise Oğulcan, ailesinin kendisinden umutsuz olduğunu anlar. Bu durumun nedeni Mehmet Ali ise oğlunu rahatlatmak için herkese zeka testi yapılmasını önerir.  Herkes kabul eder. Sonuçta ise Aslı’dan daha düşük İQ’su olduğunu anlayan Mehmet Ali duygusal ajitatif bir konuşma ile iq testinin işlevsiz olduğunu ilan eder.

İyi Aile Babası 24 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan son bölümü izle!

 

 

 

İYİ AİLE BABASI VİDEOLARI