X
X

İyi Aile Babası yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İyi Aile Babası 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

07.12.2020 Pazartesi 10:38 (Güncellendi: 09.12.2020 - 21:40)

Kanal D’nin ilk bölümüyle izleyicilerden beğeni toplayan aile komedisi “İyi Aile Babası”nın merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerini paylaştığı İyi Aile Babası dizisi usta oyuncu kadrosuyla ilgi çekti. 3 Aralık Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana gelen İyi Aile Babası dizisinin yeni bölümünde neler olacağı izleyiciler tarafından merak edilirken birbirinden eğlenceli tanıtımlar yayınlandı. Kanal D'nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası 2. Bölümünde neler olacak? İyi Aile Babası 10 Aralık Perşembe yeni bölüm fragmanları burada! Peki İyi Aile Babası yeni bölümde neler olacak?

İyi Aile Babası 10 Aralık Perşembe yeni bölüm fragmanları yayınlandı! 

İyi Aile Babası 2. Bölümde Neler Olacak?

İyi Aile Babası yeni bölümde; Mehmet Ali, Aslı'nın yoğun işlerinin yoğun olmasından dolayı evdeki işleri kendi üzerine alma kararı verir. Bu kararını Aslı'yla paylaşan Mehmet Ali, evdeki işleri oldukça hafife alır. İlk olarak mutfaktan işe başlayan fedakar babayı mutfak önlüğüyle karşılarında gören çocuklar oldukça şaşırır. Oğulcan, anne ve babasının anlaşmalı olarak boşanacağını düşünür. Damla ve Yağmur bu durumda şoke olur. 

Diğer bir yandan Arife, Rıfkı'nın nasıl kadınlardan hoşlandığını sorgular. Rıfkı'yı karşısına alan Arife, gelin adayının robot resmini çizmek için Rıfkı'yı soru yağmuruna tutar. Bu durumdan oldukça sıkılan Rıfkı, verdiği cevaplarla Ayfer'in yüz hatlarını tarif edince robot resim Ayfer'e benzemiş olur. Arife, bununla yetinmeyip durumu Aslı'ya da anlatır ve Rıfkı'nın istediği gelin adayını bulabilmesi için olaya Aslı'yı da dahil eder. Peki, Rıfkı, Ayfer'e aşık olduğunu Arife'ye söyleyecek mi?

Rıfkı, Ayfer'in gönlüne girebilmek için Mehmet Ali'den yardım ister. Bunun karşılığında tedavisi olmayan bir hastalığa çözüm bulabilmesi için Mehmet Ali'ye destek olmaya çalışır. Böylece Mehmet Ali, bulacağı tedavi yöntemiyle adını altın harflerle tarihe kazımayı amaçlar. Rıfkı ve Mehmet Ali arasında yaşanan olaylar karmaşık bir hale dönüşürken Arife, Rıfkı'nın aşk hayatını öğrenmek için dedektif tutar.

İyi Aile Babası 2. Bölüm Fragmanı:

 

İYİ AİLE BABASI VİDEOLARI