X
X

Kayıp zirvede başladı

14.09.2013 Cumartesi 15:37 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kayıp ilk bölümden milyonları ekran başına kilitledi ve birinci oldu

Kanal D’nin, ilk bölümü dün akşam (13 Eylül Cuma) ekrana gelen yeni dizisi “Kayıp” daha ilk bölümden milyonları ekran başına kilitledi ve A/B SES’te birinci oldu. Kayıp’ın ilk bölümü internet üzerinden de 570 bin kişi tarafından canlı olarak izlendi.

Kanal D’nin başrollerini Mete HorozoğluAslı EnverKaan Taşaner, İlker Kaleli ve Dolunay Soysert’in paylaştıkları, öyküsü Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin’e ait olan yeni dizisi “Kayıp”, dün akşam (13 Eylül Cuma) ilk bölümü ile ekrana geldi ve A/B Sosyo Ekonomik Statüde yüzde 4.98 reyting ve yüzde 16.9 izlenme payı ile Cuma gününün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

Kayıp, ekranla aynı anda farklı internet sitelerinden de canlı olarak yayınlandı. Dizi, kanald.com.tr, cnnturk.com, hurriyet.com.tr, netd.com ve dreamtv.com.tr sayfalarından 478 bin kişi, izlesene.com da 91 bin 3 kişi, toplamda ise 569 bin 3 kişi tarafından canlı olarak izlendi.

Dizinin, ekran ile eş zamanlı olarak, farklı internet sitelerinden canlı yayınlanması da Türkiye’de ilk kez uygulandı.

Kayıp daha ilk bölümünden akıllarda merak dolu pek çok soru işaretleri bıraktı.

• Kerem’i kaçıranlar gerçekten polis miydi? Polis değil ise, Kerem’i kim, neden kaçırdı?

• Kerem’in günlüğünün gizemi ne? Günlüğü kim, neden aldı?

• Mehmet, Özlem’e neden güvenmiyor? Özlem neyi saklıyor?

• Kerem, dayısının hangi sırrını gördü ve neden korkuyor?

• Falko’nun, Şarman Ailesi ile alıp veremediği ne?

 
İzleyiciler tüm bu soruların cevaplarını beklerken, dizinin heyecan dolu yeni bölüm 20 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.