X
X

Leke 2. Bölümünde Cem, Murat'la tanışıyor!

23.04.2019 Salı 09:59 (Güncellendi: 17.09.2019 - 16:58)

Leke, 23 Nisan 2019 salı akşamı yayınlanan 2. Bölümünde Yasemin, işitme engeli kardeşi Murat'la Cem'i tanıştırıyor.

Leke ilk bölümde neler oldu?

Yasemin, canından çok sevdiği işitme engelli kardeşi Murat'ın ameliyat olursa duyabileceğini öğrenir. Fakat Murat'ın ameliyat masrafları oldukça pahalıdır. Genç kız, hem çalışıp hem okurken hayatta kalabilmek adına zorlu bir mücadele verir. Murat ise ameliyat olabilmesi için gerekli olan bedeli öğrenince yıkılır. Yasemin, tüm bunlar yaşanırken bir organizasyon şirketinde çalışır ve Marine Marine Holding’in lansman yemeğini düzenler. Marine Marine Holding’in Ceo Yardımcısı Mehmet, Yasemin'i gece boyunca takip eder ve organizasyon sonrası genç kızı odasına çağırır.

Yasemin'e zorla sahip olmak isteyen Mehmet, oldukça sarhoştur ve Yasemin kendisini zor kurtarır. Mehmet'in odasında yaşanan gerginlik kısa sürede Marine Marine Holding’in bir diğer Ceo Yardımcısı olan Cem'in kulağına gider. Yaşananları kimsenin duymamasını isteyen genç iş adamı Yasemin'e konuşmaması için para teklifinde bulunur. Genç kız hayatının şokunu yaşarken ev arkadaşı olan Şirin'den gelen telefon ise hayatını tam anlamıyla alt üst eder. 

Şirin, Yasemin'in teknede olduğunu Serpil'den öğrenir. Karakola gidip Yasemin'i kurtarmak istese de karşısında Meto'yu bulur, başarılı olamaz. Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs'ı arar ama ulaşamaz. Arda'yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur. Cem, Arda'yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda'nın ağabeyi Cem'e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

Birkan, Yasemin'i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat'ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat'a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir? Arda artık annesi Belkıs'la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda'nın kararına karşı çıkacak mıdır?

Cem, Yasemin'i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar!

Cem, Yasemin'in yaşadığı bu zorlu süreçte yanında olur. Murat'la tanışan genç adam, küçük çocuğun büyük azmine ve yaşam sevincine hayran kalıyor. Yasemin ise Cem'in destek olmasına oldukça şaşırıyor. Cem, Murat'ın ameliyat olabilmesi için Yasemin'e destek olacak mı?

Cem kendini aşka teslim edecek midir? Leke 2. Bölüm yayınlandıktan sonra 3. Bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

 

Leke 2. Bölüm Salı saat 19.45'te Kanal D'de!

 

LEKE VİDEOLARI