X
X

Leke 3. Bölümünde Cem, Yasemin'den etkilendiğini belli ediyor!

30.04.2019 Salı 09:49 (Güncellendi: 17.09.2019 - 16:58)

Leke, 30 Nisan 2019 salı akşamı yayınlanan 3. Bölümünde Yasemin ve Cem yakınlaşıyor!

Yasemin, ikinci kez kalbini kıran Cem'le yüzleşmek için Cem'in şirketine gider. Cem ise genç kıza karşı hata yaptığının farkındadır. Yasemin'in kendisini affetmesi için elinden geleni yapmaya çalışır. Cem'in Yasemin'e gönderdiği özür çiçeğini ise Birkan bir şekilde Yasemin'e ulaşmasını engeller. 

 

Serpil, Şirin'i gönderdiği yeni işte genç kızın ölümle burun buruna gelmesine sebep olur. Şirin, Serpil'den kurtulmanın bir yolunu bulabilecek mi?

Yasemin, Cem'le görüşmemeye karar verir. Bu kararını Murat'la paylaşan Yasemin, Murat'tan beklenmedik bir tepki alır. Yasemin'in Cem'le görüşmeme kararı Murat'ı hırçınlaştırır. Yasemin Murat'a nasıl söz geçireceğini bilemez. Cem ise Murat'ı görmek için yurda gider. Murat ve Cem birlikte eğlenceli anlar yaşarlar. Ancak Cem'i Murat'ın yanında gören Yasemin bu durumu hoş karşılamaz. 

Ferhan, Belkıs'ın yıllar sonra neden geri döndüğünü araştırmak ister. Ferhan'ın bu konuda yardım için çalacağı kapı Cem ve Yasemin için büyük bir tehlikedir.  

Mehmet ve Pelin'in, Cem’i CEO’luk yarışından diskalifiye etmek için ellerine güçlü bir koz geçer. Cem'in iş hayatında da kardeşiyle sınanacağı bu plan başarılı olacak mıdır?

Leke Son Bölümde neler oldu?

Yasemin ve Cem arasında hızla ilerleyen olaylar birbirlerine daha da yakınlaşmasına sebep oluyor. Cem, yoğun duygular beslediği genç kızın gönlünü alabilmek için her yolu deniyor. Yasemin ise Cem'e karşı öfkesini dindiremiyor. Yasemin, Murat'a artık Cem'le görüşmeyeceklerini söylese de küçük çocuk bu durumu kabul etmiyor. Birkan ise Yasemin'i takip etmeye devam ediyor. Cem, Yasemin'e kendisini affettirebildi? Yasemin, Cem'i affedip genç adamın duygularına karşılık verdi mi ?

Cem'in kadınlara karşı olan güvensiz tutumu Yasemin ile olan ilişkisini zora sokar. Hayatlarına birden giren Cem'in umursamaz tavırlarına anlam veremeyen Yasemin oldukça sinirlenir. Özellikle Murat'ın bu durumdan etkilenmesini istemez. Zira Murat, Cem'i sevmeye başlamıştır. Cem'in ise kendi içinde çözmesi gereken sorunları vardır. Tüm bu yaşananların sonucunda Cem, Yasemin'den özür dilemek için evine gider. Fakat Yasemin'i bekleyen başka biri daha vardır. Birkan, Cem'i görünce sinirden deliye döner. Cem ve Yasemin'in arası düzeldi mi? Birkan ne yaptı? 

 

 

 

LEKE VİDEOLARI