X
X

Leke'den nefes kesen tanıtım!

07.04.2019 Pazar 22:53 (Güncellendi: 17.09.2019 - 16:58)

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi "Leke"nin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu. Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı dizinin tanıtımı büyük merak uyandırdı.

"KADIN OLMAK NİYE BU KADAR ZOR!"

Kadınlara mesafeli ve ön yargılı olan Cem (Burak Sevinç) ile hayatını işitme engelli erkek  kardeşine adayan Yasemin'in  aşk hikayesini konu alan diziden ilk görüntüler seyirciden tam not aldı. Tanıtımda, kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, inandığını sonuna kadar savunan, hem çalışan hem de hukuk bölümünde okuyarak kendi ayakları üstünde durmaya çalışan Yasemin'in yaşadığı zorluklar ekrana geldi. 

"AŞK MI YOKSA GURUR MU GALİP GELECEK?"

Yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat'ın ameliyat parasını biriktirmeye çalışan Yasemin'in yaşadığı çıkmazları "Hayat niye bu kadar zor. Onuruyla, şerefiyle yaşamak niye bu kadar zor. Kadın olmak niye bu kadar zor" sözleriyle dile getirmesi izleyenleri derinden sarstı. Bütün hayatı işi olan, aile ve aşka inanmayan genç iş adamı Cem'in tüm ezberlerini bozacak olan Yasemin ile tanışmasında yaşanan çarpıcı olay şimdiden merak konusu oldu.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği "Leke" Salı Kanal D ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

LEKE VİDEOLARI