X
X

Melis Sezen: Yasemin'in güçlü duruşunu sevdim

15.04.2019 Pazartesi 10:20 (Güncellendi: 17.09.2019 - 16:58)

Kanal D’nin Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği “Leke”, Salı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizide güzel oyuncu Melis Sezen, başrolü Burak Sevinç'le paylaşıyor.

Leke’de Melis Sezen, dürüst, sözünü sakınmayan, inandığını sonuna kadar savunan, çalışkan, inatçı ve kararlı genç bir kadın olan Yasemin karakterine hayat veriyor. Dizide genç yaşında verdiği mücadeleyle beğeni toplayacak olan Yasemin'in 9 yaşındaki yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat için savaşı izleyenleri derinden etkileyecek. Hukuk bölümünde okuyan ve organizasyon şirketinde çalışarak kardeşinin ameliyat parasını biriktiren Yasemin'in, genç iş insanı Cem ile tanışması onu fırtınalı bir aşka sürükleyecek.

"GÖZLERİNİN İÇİNDEN SEVGİ FIŞKIRIYOR"

Yasemin'in dik duruşu, gururu ve kardeşini sahiplenmesinden çok etkilendiğini dile getiren Melis Sezen, hayat verdiği karakteri anlattı: "Yasemin'in güçlü duruşunu çok sevdim. Kendi parasını kendi kazanıyor, çok gururlu bir kız. Geçmişte yaşadıklarına rağmen ayakları yere basıyor. Kardeşine olan sevgisi çok güçlü. Gözlerinin içinden sevgi fışkıran, sevdikleri için her şeyi yapabilecek bir kız."

“SAÇIMI BOYATMAK BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM OLDU!”

Dizide Yasemin karakteri için saç renginde değişikliğe giden oyuncu, “Bir karakter için değişime gitmek bence çok önemli. Yeni halimi çok sevdim. Benim için büyük bir değişim oldu çünkü daha önce saçımı hiç boyatmamıştım. Herkes de çok beğendi."

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği "Leke" ilk bölümüyle Salı saat 20.00'da Kanal D'de ekrana gelecek.

Leke 1. Bölüm Fragmanları:

LEKE VİDEOLARI