X
X

Şans Kapıda Kanal D'de başlıyor

05.12.2012 Çarşamba 14:48 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kanal D'de yepyeni bir yarışma programı başlıyor! Şans Kapıda

Sunuculuğunu Yiğit Alıcı’nın yapacağı  “Şans Kapıda” adlı yepyeni, bol ödüllü, eğlence dolu bir yarışma programı olan Şans Kapıda, 18 Aralık Salı akşamı saat 23:15'te Kanal D'de başlıyor.

 
 
Kanal D’nin yeni yarışma programı “Şans Kapıda”, her bölümde iki farklı semtte sokak sokak gezerek ödüller dağıtacak. Kapı sorusuna doğru cevap verenler anında 500 TL para ödülü kazanacaklar. Eğer yarışmacı, program ekibini evine davet eder, yarışmaya devam etmek ister ve sonraki sorulara da doğru cevap verir ise, doğru cevap verdiği her soruda ödülleri katlanarak artacak.
 
Yiğit Alıcı, evlerine konuk oldukları yarışmacılara 4 soru daha soracak. 2. soruda doğru cevaba karşılık 1000 TL kazanan yarışmacılar, 3. soruda ise eskimiş bir eşyasını yenisiyle takas etmek için komşularından ve mahallesindeki esnaftan yardım alabilecek. Bunun için de, 3 dakika boyunca durmaksızın koşup, karşısına çıkan herkese kendisine yöneltilen soruyu soracak ve doğru cevabı arayacak. 3. soruya doğru cevap veren yarışmacının riske ettiği eşyasının en yeni modeli, anında kapısına gelecek. Peki, yarışmacı soruya doğru yanıt veremez ise ne olacak? İşte o zaman da riske ettiği eşyası evinden alınıp götürülecek.
 
Final sorusunda araba takası bile yapılabilecek4. soruya da doğru cevap veren yarışmacılar 2500 TL para ödülü kazanacaklar. Bu andan itibaren yarışmacıları finalde çetin bir pazarlık bekliyor olacak. Final sorusunda, yarışmacılar eski bir eşyalarını yenisi ile takas edebilecek ya da sunucu Yiğit Alıcı’nın evdeki bir eşyaya karşılık yapacağı para teklifi ile zor bir tercihle karşı karşıya da kalabilecekler. “Şans Kapıda” yarışmacıların her teklifine açık. Final takasında yarışmacı evindeki istediği her şeyi, hatta arabasını bile riske ederek yenisi ile takas etme şansına sahip.
 
Risk almayı seven, kaybetmekten korkmayanların ödüllerine ödül katacakları yarışma programı “Şans Kapıda” 18 Aralık Salı akşamı saat 23:15'te Kanal D’de başlıyor!

ŞANS KAPIDA VİDEOLARI