X
X

Yasemin Allen Şeref Meselesi dizisinden neden ayrıldı?

16.04.2015 Perşembe 13:16 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Şeref Meselesi dizisinde Sibel karakterini oynayan Yasemin Allen, Nihat'ın kardeşi Seyhan tarafından vurulup rol gereği ölmüştü.. Sosyal medyada çıkan asılsız haberlere magazin yazarı Cengiz Semercioğlu, dizinin İtalyan versiyonundan örnekler vererek bir nevi cevap vermiş oldu!

Şeref Meselesi dizisinde "Sibel" karakterini oynayan Yasemin Allen, dizide Nihat'ın kardeşi Seyhan tarafından vurulup rol gereği ölmüştü.. Sosyal medyada çıkan asılsız haberlere magazin yazarı Cengiz Semercioğlu, dizinin İtalyan versiyonundan örnekler vererek bir nevi cevap vermiş oldu!

Cengiz Semercioğlu'nun o yazısı:

"Yasemin Allen’in, "Şeref Melesi" adlı diziden senaryo gereği ölerek ayrılması tartışılıyor. Kimi parasını az bulduğu için ayrıldığını söylüyor... Kimi rol arkadaşı Kerem Bürsin’le elektriğinin tutmadığını iddia ediyor... Kimi de hikâyedeki karakterin gidişatından memnun olmadığı görüşünde. Ne ararsanız var iddialar içinde, bir tek doğru yok.

Yahu arkadaşlar, hiç izlemediğim halde ben bile biliyorum; bu dizi bir uyarlama değil mi? Orijinali "L’Onore e il Rispetto" (Onur ve Saygı) olan bir İtalyan dramasından alınmadı mı? Oradaki Olga karakteri 12. bölümde ölüyor, burada Yasemin Allen’ın canlandırdığı Sibel karakteri 21. bölümde ölmüş. Neyi tartışıyorsunuz hâlâ?  

Sadece senaristler karakterin ölümünü sezon finali yapmayıp sezon ortasına koyarak ezber bozmuşlar. İyi de yapmışlar, bakın hafta başından beri bu dizi konuşuluyor"

KAYNAK: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/94126/2368/4/yasemin-allen-seref-meselesinden-neden-ayrildi-cengiz-semercioglu-yazdi

 

ŞEREF MESELESİ VİDEOLARI