X
X

Tatlı İntikam tasarımlı bez çanta hediye!

13.05.2016 Cuma 17:10 (Güncellendi: 21.11.2016 - 09:48)

#SadeceSen hashtag’i ile en fazla tweet atan 10 kişi, Tatlı İntikam tasarımlı bez çanta almaya hak kazanıyor.

Katılım Koşulları

1 - https://twitter.com/kanald adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan yarışma 14.05.2016 tarihinde Kanal D tarafından düzenlenmektedir.

2 - SadeceSen hashtag’i ile en fazla tweet atan 10 kişi Tatlı İntikam tasarımlı bez çantaya sahip olmaya hak kazanacak.

3 - Yarışmaya katılım ücretsizdir, 13 yaşından büyük herkes yarışmaya katılabilir. Katılım için işbu Katılım Koşulları dışında ticari koşul aranmamaktadır.

4 - Yarışmayı kazananlar, 16.05.2016 tarihinde Twitter’dan duyurulacaktır. Mesaj yolu ile iletişime geçmeleri istenecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Kanal D sorumlu değildir.

5 - Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, bilgilerini eksik sağlayan katılımcılar, yarışma kapsamında ödüle hak kazanmamış kabul edilirler. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Kanal D katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profilleri teyit etme hakkını saklı tutar.

6 - Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

7 - Kullanım Koşulları’na aykırı eylemler gerçekleştiren katılımcılar, yetkili kişi tarafından yarışmadan çıkartılabilecek, ödül kazanmış olmaları halinde ödülleri verilmeyebilecektir. Kullanım Koşulları’na aykırı eylemlerin gerçekleştirilmesi halinde Kanal D yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan her türlü maddi ve manevi zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

8 - Kanal D, yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmemektedir.

9 - Katılımcılar, yarışmanın sonuçlarını https://twitter.com/kanald sayfası aracılığıyla açıklanmasını kabul etmektedirler.

10 - Yarışmaya katılanlar işbu Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Kanal D Yarışmaya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

11 - Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Kanal D’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

12 - Kanal D’nin Yarışmayı herhangi bir zamanda sonlandırma ve Yarışma şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler. Yarışmaya katılan herkes yukarıdaki şartları geri alınamaz bir şekilde, kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

13 - Katılım Koşulları’nın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

TATLI İNTİKAM VİDEOLARI