X
X

İkinci kez reddedildi

26.11.2010 Cuma 11:28 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Bu kez ortak bağları var...

Sevilen dizi Türkan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin dün gece yayınlanan bölümünde Ali, dayanamayıp Siirt'e Türkan'ın yanına gitti. Hastalık ve zor koşullardan dolayı Türkan'ın hayatından endişe eden Ali, onu alıp İstanbul'a götürmek istedi. Türkan'ın Günseli'yi kıskanması nedeniyle yeniden güç alan Ali, Türkan'a ikinci kez evlenme teklifi etti. İstanbul'a yerleşeceğini ve Türkan'ın iş ve eğitim yaşamına istediği gibi devam edebileceğini söyledi.

Fakat Ali çok geç kalmıştı. Türkan, ideallerini paylaşacağı kişiyi bulmuştu. Orhan'la Siirtt'te paylaştığı zorluklar onları iyice birbirine yaklaştırmıştı. Türkan aralarındaki engelin artık çok daha farklı olduğunu söyledi. Ali, mesajı almıştı. Türkan'ın gönlü Orhan'a kaymıştı.

Her şeye rağmen ömür boyunca Türkan'ı sevmeye devam edeceğini söyleyen Ali, İstanbul'a yalnız dönmedi. Yanında Berfin vardı. Türkan'la ortak çocukları. Berfin, Türkan'ın kolera belasından kurtardığı 10 yaşında bir kız çocuğu. Yaşamına Türkan ve Ali'nin desteğiyle İstanbul'da devam edecek ve eğitimini tamamlayacak. Bakalım Berfin, Ali ve Türkan'ı birbirine yaklaştırabilecek mi?