X
X

Unutulmayan fotoğraf film afişi oldu

29.04.2011 Cuma 17:01 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Türkan Saylan'ın hayatını anlatan filmin afişi hazır...

Türkan Saylan'ın evinin polis tarafından aranırken pencereden çekilen ve hafızalara kazınan fotoğraf afişe de ilham oldu.
FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN!
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyacak sinema filminin afişi hazır. Saylan’ın evinin polis tarafından aranırken pencereden çekilen ve hafızalara kazınan fotoğraf afişe de ilham oldu.

Uzun süre ’Türkan’ karakterini filmde kimin oynayacağı tartışılan film Saylan’ın ikinci ölüm yıldönümünde 19 Mayıs’ta vizyona giriyor. Rüçhan Çalışkur’un başarılı performansını izleyeceğimiz filmde Saylan’ın oğulları Çağlayan ile Çınar’ı ise Tardu Flordun ve Ragıp Savaş canlandırıyor.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Altan Erkekli’nin Doktor Ahmet’i oynadığı filmde Özge Özder koruma Zeynep, Selin Demiratar polis memuru Çiçek ve İsmail Hacıoğlu da polis Mustafa rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

Senaryosunu Oya Yüce ve Ayça Mutlugil’in kaleme aldığı "Türkan Saylan"da ayrıca Beyza Şekerci, Şebnem Sönmez, Burçin Oraloğlu, Begüm Birgören, Binnur Kaya, Şevket Çoruh, Tanju Tuncel, Yurdaer Okur, Ahmet Saraçoğlu, Şemsi İnkaya, Evren Bingöl ve Uğur Demirpehlivan da rol alacak.