X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43.Bölüm izle

Nurhayat’ı yine yüzüstü bırakan Rıza, Bünyaminler'in Dubai’deki inşaatına şantiye şefi olarak sürülüyor. Nurhayat da üzüntüden yataklara düşüyor.

Nurhayat’ı yine yüzüstü bırakan Rıza, bunun cezasını fazlası ile öder. Bünyamin’lerin Dubai’deki inşaatına şantiye şefi olarak sürülür. Giderken Rıza ile vedalaşamayan Deniz çok üzgündür. Üstelik Servet’in, onun yerine hasta olan Nurhayat’ı ziyaret ettiğini söylemesi iyice canını sıkar. Üzüntüden yataklara düşen Nurhayat ise hastadır. 1 haftada 3 kilo veren Nurhayat’ın hastalığı özellikle saklanmaktadır. Deniz ise ona inanmaz ve Rıza’nın geri dönmesi için yaptığı numaralardan biri olduğunu düşünür. Zerrin ile alemlere akan Bünyamin ise ona kendisini gerçekten seviyorsa böbreğini verip veremeyeceğini sorar. Aşka gelen Zerrin bunun şaka olduğunu düşünerek evet cevabını verir. Oysa Bünyamin çok ciddidir. Hasta olan bir yakını için böbrek lazımdır. Emir’in yanında son derece hoş ve güzel bir kız vardır. Bu durum Bora’nın çok bozulmasına neden olur. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıkar. Oya, Emir’i  “Kuzey Güney” dizisindeki Güney zannetmektedir. Emir bu gerçek ortaya çıkana kadar, bu hoş kızla gezip tozmaktadır. Sinema filminde rol kapmaya çalışan Açılay ise Antakya şivesi öğrenmek zorundadır ve Şehmuz’dan yardım ister. Şehmuz şivesi olduğunu kabul etmediği içinde farklı bir yol dener. Fakat bu da Servet’in kıskanmasına ve aralarındakileri yanlış yorumlamasına neden olur. Hala aşkının test ettiğini düşünen Zerrin ise kan testlerini de yaptırır. Sözünden dönmeyi kendine yediremeyen Zerrin ciddi ciddi böbrek ameliyatına alınmak üzeredir. Nurhayat’ın evine baskın yapan Deniz ise onun gerçekten de hasta olduğunu öğrenir ama hastalığı nedir kimse bilmemektedir.

BÖLÜMLER