X
X

Yargı 12. Bölüm Özeti

03.12.2021 Cuma 14:31 (Güncellendi: 20.12.2021 - 11:23)

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, çok konuşulan dizisi “Yargı” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dünyada kusursuz iki insan vardır. Biri ölmüştür, öteki ise doğmamıştır.”

Ceylin, birbirlerine en yakın oldukları anda Ilgaz’dan gelen beklenmedik tereddüt ile sarsılır. Acaba Metin’in bu sırrı, Ilgaz ile Ceylin’in özenle kurmaya çalıştıkları bağı geri dönüşsüz bir biçimde kıracak mı, yoksa daha da güçlenmesine mi sebep olacaktır?

İyiden iyiye köşeye sıkışan Engin’in tehditleri herkesin dünyasını alt üst etmektedir.

Herkesin kendisini sınadığı, hızla daralan bu zaman içerisinde, Engin’i hamle yapmaktan alıkoyacak yollar, ayrılıklar ve beklenmedik birliktelikler ortaya çıkacaktır. Engin’in herkesi acıtan küçük kıvılcımları, büyük bir yangına mı sebep olacak, yoksa söndürülebilecek midir?

Ilgaz ve Ceylin her şeye rağmen, tarafları oldukları davada mesleki olarak birlikte hareket etmek zorundadır. Geri sayım devam ederken, hiç beklemedikleri bir gelişme başta ikisi olmak üzere herkesi yeni bir yola sürükleyecektir.

Yargı 12. Bölümü pazar akşamı saat 20.30'da Kanal D'de!

-----------------------------

Yargı Episode 12 Summary

“There are two kinds of perfect people: those who are dead, and those who have not been born yet.”

Ceylin is surprised at Ilgaz’s hesitation when they are closest to each other. Will Metin’s secret irreversibly break the bond that Ilgaz and Ceylin are trying to establish, or will it make it even stronger?

Engin's threats, who is completely cornered, turn everyone's world upside down.

In this rapidly passing time, separations and unexpected unions will emerge that will prevent Engin from making a move. Will Engin's little sparks, which hurt everyone, cause a big fire or will they be put out?

Despite what they have gone through, Ilgaz and Ceylin have to act together professionally in the case. As the countdown continues, an unexpected issue will lead everyone, especially the two of them, to a new path.

Yargı returns on Sunday at 8.30 pm on Kanal D!

YARGI VİDEOLARI