Programlar

Arda'nın Mutfağı - Barbunya Pilaki Tarifi - Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 17 Haziran 2023 Cumartesi günü yayınlanan 180. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Barbunya Pilaki tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Barbunya Pilaki yapabilirsiniz.

Barbunya Pilaki

MALZEMELER

1/2 su bardağı
zeytinyağı
1 adet rendelenmiş soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 adet küçük küp doğranmış havuç
1 adet küçük küp doğranmış patates
1 adet iri boy domates
500 gr taze barbunya
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı toz şeker
1 adet defne yaprağı
3 su bardağı su
Piştikten sonra 1/2 su bardağı zeytinyağı

Üzeri için;
İnce kıyılmış maydanoz

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!