X
X

Arda'nın Mutfağı - Bal Kabağı Helvası Nasıl Yapılır? - Bal Kabağı Helvası Tarifi

Bal Kabağı Helvası

MALZEMELER

Bal kabağı püresi için;
1 kilo bal kabağı
1 su bardağı toz şeker
1/2 su bardağı su
1 adet çubuk tarçın

Helva için;
2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı
1/2 su bardağı ayçiçek yağı
8 tepeleme yemek kaşığı un
1 su bardağı sıcak su

Üzeri için;
Tahin
Ceviz
Tarçın

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

ÖZEL KLİPLER