Programlar

Arda'nın Mutfağı - Beşamelli Fırın Kapuska Tarifi - Beşamelli Fırın Kapuska Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 26 Mart 2022 Cumartesi günü yayınlanan 136. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Beşamelli Fırın Kapuska tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Beşamelli Fırın Kapuska yapabilirsiniz.

Beşamelli Fırın Kapuska

MALZEMELER

4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
2 dal pırasa
1 adet rendelenmiş havuç
1 adet orta boy lahana
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası

Beşamel için;
4 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı un
4 su bardağı süt
Tuz
Beyaz biber
1/4 adet muskat rendesi

Üzeri için;
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!