Programlar

Arda'nın Mutfağı - Karnabahar Tempura Tarifi - Karnabahar Tempura Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 13 Mart 2021 Cumartesi günü yayınlanan 98. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Karnabahar Tempura" tarifi! ‘Karnabahar Tempura tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Karnabahar Tempura yapabilirsiniz.’

Karnabahar Tempura

MALZEMELER

350 gr karnabahar - 1/2 karnabahar

Tempura için;
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1/2 şişe soda
Tuz

Kızartmak için;
Ayçiçek yağı

Sosu için;
10-15 yaprak taze nane
1 çay kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı süzme yoğurt

 

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!