Programlar

Arda'nın Mutfağı - Kayısılı Kuzu Eti Tarifi - Kayısılı Kuzu Eti Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 31 Aralık 2022 Cumartesi günü yayınlanan 160. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Kayısılı Kuzu Eti tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kayısılı Kuzu Eti yapabilirsiniz.

Kayısılı Kuzu Eti

MALZEMELER

750 gr kemiksiz kuzu but ya da kol
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet orta boy soğan
3 adet yeşil biber
1 tutam rendelenmiş taze zencefil
3 su bardağı et suyu
1 tutam tel safran ya da aspir
Safran için 1 su bardağı sıcak su
1 limonun suyu
1 tatlı kaşığı tane kişniş
1 su bardağı kuru kayısı
1 adet yeşil biber

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!