Programlar

Arda'nın Mutfağı - Kaymaklı Bulgur Pilavı - Kaymaklı Bulgur Pilavı Tarifi - Kaymaklı Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 6 Kasım 2021 Cumartesi günü yayınlanan 116. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı ‘Kaymaklı Bulgur Pilavı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kaymaklı Bulgur Pilavı yapabilirsiniz.’

Kaymaklı Bulgur Pilavı

MALZEMELER

2 yemek kaşığı tereyağı

1 adet orta boy soğan – iri yemeklik doğranmış

1 yemek kaşığı domates salçası

1 adet orta boy domates

2 su bardağı siyez bulguru

2 su bardağı et suyu

1 su bardağı su

Tuz - Karabiber

Üzeri için Malzemeler

3 yemek kaşığı kaymak

 

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!