Programlar

Arda'nın Mutfağı - Kestaneli Perde Pilavı Tarifi - Kestaneli Perde Pilavı Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 31 Aralık 2022 Cumartesi günü yayınlanan 160. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Kestaneli Perde Pilavı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kestaneli Perde Pilavı yapabilirsiniz.

Kestaneli Perde Pilavı

MALZEMELER

Tereyağı
Bütün soyulmuş badem içi

Hamuru için;
350 gr un
2000 gr soğuk tereyağı
1 tutam tuz
2 adet yumurta
5-6 yemek kaşığı soğuk su

Pilav için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan
100-150 gr kestane
1 tatlı kaşığı yenibahar
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
2 yemek kaşığı kuş üzümü
2 su bardağı pirinç
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı toz şeker
3,5 su bardağı su

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!