Programlar

Arda'nın Mutfağı - Zeytinyağlı Bakla Tarifi - Zeytinyağlı Bakla Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü yayınlanan 104. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Zeytinyağlı Bakla" tarifi! ‘Kıymalı Zeytinyağlı Bakla tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Zeytinyağlı Bakla yapabilirsiniz.’

Zeytinyağlı Bakla

MALZEMELER

500 gr taze bakla
1/2 su bardağı zetinyağı
1 adet yemeklik doğranmış soğan
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı toz şeker
1 yemek kaşığı un
1/2 su bardağı su

Üzeri için;
Dereotu

Arda'nın Mutfağı'da neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!