Programlar

Arda'nın Mutfağı - Zeytinyağlı Enginar Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 10 Nisan 2021 Cumartesi günü yayınlanan 102. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Zeytinyağlı Enginar" tarifi! ‘Zeytinyağlı Enginar tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Zeytinyağlı Enginar yapabilirsiniz.’

Zeytinyağlı Enginar

MALZEMELER:

Enginar için;
6 adet enginar
Su
1 adet limon suyu ve kabuğu
1 yemek kaşığı un

Enginarları pişirmek için,
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 adet orta boy ince yemeklik doğranmış soğan
Tuz
Beyaz biber
1 su bardağı su

İç harcı için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet küçük küp doğranmış orta boy patates
1 adet küçük küp doğranmış büyük boy havuç
1 su bardağı bezelye
Tuz
Beyaz biber
1 tatlı kaşığı toz şeker
1/2 su bardağı su
1/2 adet portakalın suyu

Üzeri için;
Dereotu

Arda'nın Mutfağı'da neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!