Diziler

Arka Sokaklar 429. Bölüm

17 Şubat 2017'de yayınlanan Arka Sokaklar'ın 429. Bölümünde ekibimizi kötü bir sürpriz bekliyor! Sezgin belasını saf dışı ettikten sonra sıra Kenan'a geliyor! Kenan'ın, terör örgütüne büyük bir silah teslimatı yapacağını öğrenen ekibimiz, baskın yaptıkları yerde beklenmedik bir durumla karşılaşıyor! Başarısız operasyonda kim tehlike ile yüz yüze kalıyor?

Ekibin, Sezgin'i yakalamak için kurdukları tuzak başarılı olur! Bu tuzağa silahla direnen Sezgin, Ali tarafından vurulur! Ali, ölen bebeğinin intikamını almış olur. Rıza Baba, ekibinin başında bu operasyonu yürüttüğünde firari görünmektedir. Operasyon sonrası hastaneye dönüp gardiyanlara teslim olur!

Oktay'ın, İstihbarat Şube Komiseri olduğunu öğrenen ekip, Kenan'ı yakalamak için beraber çalışmaya başlar! İlk hedefleri ise Sezgin'in, Rıza Babaya yıktığı cinayet suçunun temizlenmesidir. Sezgin'in adamı Musa'yı yakalayan Oktay, onu konuşturmuş ve delilleri savcılığa göndermiştir! İncelenen belgelerden sonra Rıza Baba aklanıp tekrar ekibinin başına döner!

Kenan'ın kızı ve Sezgin'in sevgilisi Yeşim, büyük bir eylem hazırlığındaki terör örgütü ile ağır silah teslimatı yapmak için anlaşır! Silah kaçakçılığının yapılacağı yeri içlerindeki muhbirlerinden öğrenen ekibimiz anında operasyon düzenler; fakat, burada onları tatsız bir sürpriz bekler!


İlgili Haberler

Arka Sokaklar 673. Bölüm Fragmanı - 2

ARKA SOKAKLAR’DA OYA OKAR SEVİNCİ

Arka Sokaklar 673. Bölümden ilk kareler!

Arka Sokaklar 673. Bölüm Fragmanı