Diziler

Arka Sokaklar 444. Bölüm

2 Haziran 2017 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 444. yeni bölümünde ekip, büyük patron İlhan Kansu'nun peşine düşüyor!

Gürcan, Mesut'un büyük özverisi ile ekip tarafından yakalanır. Gürcan'da büyük patron İlhan Kansu'yu ele geçirebilecek bşlgşler mevcuttur. Ekibimiz bu bilgileri alabilmek için Gürcan'ı korurlar. İlhan Kansu, Gürcan'ın öldürülmesi emrini vermiştir. Ekip, Gürcan'ı güvenli bir yere götürürken pusuya düşer. 

İlhan Kansu'nun oğlu Harun'un tanıdığı Valeri, uğradığı tecavüz sonrası hamiledir. Bebeğin dünyaya gelmesine az bir zaman kala Valeri ölür. Ekibimiz, Valeri'nin ölümünü araştırırken onları İlhan Kansu'ya bir günlük bulurlar.

Metin, Asiye'ye aşık olmuştur ve evlenmek ister. Asiye ise, memleketi olan Rize'ye gider. Metin'in ciddiyetini anlamak için onu da Rize'ye çağırır. Metin kararlıdır ve hiç kimseye haber vermeden Rize'ye gider. Fakat Metin'in, Asiye'nin babasının inadını kırması ve Hüsnü'nün  durumu kabullenmesini beklemek zorundadır. Suat'ın ikna gücü ile Hüsnü, Asiye'yi istemek için ailesi ile birlikte Rize'ye gider..


İlgili Haberler

Arka Sokaklar 673. Bölüm Fragmanı - 2

ARKA SOKAKLAR’DA OYA OKAR SEVİNCİ

Arka Sokaklar 673. Bölümden ilk kareler!

Arka Sokaklar 673. Bölüm Fragmanı